Utbilda sig inom skönhet i London

Har du funderat på att utbilda dig inom skönhet? Det är ingen dum idé då skönhetsbranschen bara växer och allt fler väljer att antingen få en Botox spruta eller Fillers. Men en skönhetsbehandling är ju i regel mer än bara Botox eller Filler. Numera finns det en hel rad med behandlingar som du kan göra när du önskar dig ett vackrare ansikte, eller kropp. Så varför inte gå en utbildning i London? Det är ju trots allt centrum för skönhet och mode, eller hur? Och så kommer du ut och ser mer av vår värld.

Ögonbryn

Den som har undgått att lägga märke till accentueringen av  ögonbryn måste väl vara blind? Numera ska de vara tjocka och fylliga. Den som tidigare har plockat sina ögonbryn ska definitivt sluta med det nu och helst se till så att ögonbrynen i stället blir både tjockare och fylligare. De ska vara ganska dominerande och de ska vara markerade. De är så viktiga eftersom de än då dominerar en så stor del av ansiktet. Så att inte ha snygga ögonbryn är ett big ”nono”.

Om du inte har några snygga ögonbryn, så kan du enkelt skaffa dig snygga ögonbryn. Du kan få en tatuering som ser väldigt naturlig ut. Det är inte som två svarta sniglar ovanför ögonbrynen, utan du får en tatuering som blandar sig med dina egna ögonbryn och som ritas dit strå för strå så att de blir väldigt naturliga.

Ansiktsform

Det går att göra en hel del och ändra din ansiktsform om du inte är nöjd med den. Med hjälp av Fillers kan du höja kindbenen, du kan förstärka käklinjen (många män vill gärna ha en tydliga käklinje), slätare panna och avlägsna rynkor. Men med Fillers kan du även göra näsan större (lite ovanligt men det kanske man vill). Med Filler kan du även göra hakan större.

Ansiktshy

Är du inte nöjd med hyn som du har i ansiktet, kan du göra en microneedling behandling, eller en Dermapen behandling (nästan samma sak, endast verktyget som skiljer sig åt. Behandlingen innebär att du får några mikrosmå nålar i ansiktet som gör så att huden återskapar kollagen och du får tillbaka din lyster i ansiktet. Har du till exempel ärr från akne, eller andra ärr i ansiktet så återbildas de med denna hudbehandling.

Lämna ett svar