Bo och jobba i Chelsea?

EM i damernas fotboll är igång och de svenska damernas landslag är utsedd, mest från Häcken, enligt sajten em-fotboll.se. Även Rosengård, Vittsjö, Örebro, Hammarby och många fler orter är representerade i landslaget. Är du ett stort fan av damfotboll? Även Chelsea är uttagna, inte för det svenska landslaget men väl för det engelska.

Även svenska Magdalena Eriksson spelar i Chelsea och kommer spela där, som Aftonbladet rapporterar. Tydligen har det varit en hel del oroligheter där, med tanke på ryskt ägarbyte. Hur det går i EM för både det engelska och svenska landslaget får den som tittar se. Vi hoppas ju på bra matcher och stor underhållning!

Bo och jobba i Chelsea

Om du vill bo i Chelsea antingen under sommaren och se damfotboll för Chelsea finns det många fina hotell att bo på som Frankling London, Firmdale Hotels, Draycott Hotel, alla med 5 stjärnor och många fler.

Varför inte prova Airbnb? Då kan du komma och gå som du vill, och ta emot besök. Du sköter dig själv och äter frukost när du vill och behöver inte hålla några tider. Dessutom är det billigare när du inte behöver äta ute varje måltid. I längden blir det billigare och man kan alltid gå ihop med andra vänner som också vill hänga i Chelsea.

Många svenska företag i London

För övrigt är det många svenska företag som finns i London och Chelsea, förstås finns Svenska Handelskammaren representerad där, liksom Svenska kyrkan, Svenska ambassaden. Många är vi som gillar London och stadsdelen Chelsea, så det är ju inte underligt om många vill flytta dit och bo och jobba där, trots uttåget ur EU.

Svenska företag i utlandet, behöver trots om de är belägna utomlands, redovisa sin ekonomi i Sverige. Särskilt gäller ju detta om de ingår i en koncern belägna på många andra håll i världen. Är det svårt att få ordning på koncernredovisningen finns det bra hjälp att få. Läs mer här: viredo.se/vi-erbjuder/koncernredovisning/.